Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Blog

ProNRG
ProNRG
2020.12.09 17:25

Szeretnél pár kilót leadni, vagy megőrizni az idei nyári alakod? Esetleg már időben elkezdenél a jövő nyári szezonra még jobb formába hozni magad? Ehhez nem kell okvetlenül fogyókúráznod. Ha konzekvensen és céltudatosan spórolsz a zsiradékkal, könnyen fogyhatsz.

 

ProNRG
ProNRG
2020.12.09 17:20

Sportolás közben, vagy éjszaka, álmunkból felriadva az izomgörcs, mint derült égből a villámcsapás sújt le ránk. Tegyünk ellene, hogy ne kelljen többé találkoznunk ezzel a kellemetlen érzéssel!

 

Biztosan te is ezerszer hallottad már, hogy az edzések előtti bemelegítés kihagyása vagy félvárról vétele mennyire veszélyes lehet. De milyen problémákat is okozhat ennek az átugrása és milyen is pontosan az ideális bemelegítés?

 

ProNRG
ProNRG
2020.12.09 17:09

Legutóbb arról írtunk, hogy miért bír nagy fontossággal az edzések előtti bemelegítés. Ennek folytatásaként, mostani levelünkből pedig azt tudhatod meg, hogy milyen jelentősége van az edzés utáni levezetésnek, nyújtásnak.

Tehát azt már te is tudod, hogy a bemelegítés kulcsfontosságú bármilyen sportot űzöl is, mivel így kerülheted el az esetleges sérüléseket. Sokan azonban az edzés utáni teendőkről elfeledkeznek. Vagy éppen időhiány miatt kihagyják az edzés utolsó lépcsőfokát. Azonban, sajnos ezzel is ártanak szervezetüknek és az elvégzett edzés hatékonyságán is rontanak.

 

ProNRG
ProNRG
2020.12.09 17:03

Előzőleg leírtuk neked, melyek a legideálisabb fogások sportolás előtt. Azonban azt még nem árultuk el, hogy melyek azok az ételek, amiket az edzés után ajánlatos fogyasztanod ahhoz, hogy ne rontsd el az edzés alkalmával oly nehezen kiizzadt sikert. Ha eddig úgy gondoltad, hogy edzés után már nem szabad semmilyen táplálékot magadhoz venned, mert csak újra visszavinnéd szervezetedbe az oly nehezen elégetett kalóriákat és zsírokat, akkor tévedsz. Fontos, hogy testmozgás után is vigyél be tápanyagot kimerült szervezetedbe, a kulcs azonban abban rejlik, hogy melyek ezek az ajánlott ételek. Ha kíváncsi vagy rá, olvass tovább és mi eláruljuk neked.

 

ProNRG
ProNRG
2020.12.09 16:36

Tudtad, hogy a C-vitamin nem csak immunrendszeredet erősíti, de a szépségápolásban is hasznodra lehet? Amellett, hogy véd a betegségek és bacilusok ellen, még bőröd szépségének is hasznos támogatója.

 

Benned is sokszor felmerült már a kérdés, hogy melyek a legideálisabb tápanyagforrású ételek edzés előtt? Szeretnéd, hogy elég energiád legyen kibírni akár egy-egy hosszabb, vagy megterhelőbb gyakorlatsort? Közben viszont félsz, hogy az edzés előtti étkezés után gyomrod elnehezül és ettől nem lesz elég hatásos a testmozgás? Mi most olyan ételeket gyűjtöttünk össze neked, amikkel ezek a problémáid megoldódnak és melyek elfogyasztása után sokkal energikusabb leszel az edzéseid során.